Καινοτομία

Οι Προτάσεις μας είναι προσεκτικά ερευνημένες και επιλεγμένες για να διασφαλίσουν ότι οι τελευταίες ιατρικές εξελίξεις παρέχονται σε εσάς

Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται για Επαγγελματίες Υγείας και απαγορεύεται η διανομή σε οποιονδήποτε άλλο παραλήπτη. Για πληροφορίες προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων ενδείξεων, αντενδείξεων, προειδοποιήσεων, προφυλάξεων, πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών και πληροφοριών συμβουλευτικής ασθενών, ανατρέξτε στο ένθετο του προϊόντος.

Solutions

Custom Knee – Origin®

Η Symbios χρησιμοποιεί το προεγχειρητικό σύστημα σχεδιασμού KneePLAN® για να δημιουργήσει μια τρισδιάστατη προσομοίωση του γόνατος και να καθορίσει την ανατομία και μορφολογία των οστών του κάθε ασθενή. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται η εξατομικευμένη πρόθεση Origin® η οποία αντικατροπτίζει πιστά το γόνατο του ασθενή, είναι βέλτιστα τοποθετημένη και διαμορφωμένη για να δημιουργήσει μια άρθρωση που είναι όσο το δυνατόν πιο “φυσική”, αναδημιουργώντας προσεκτικά την ισορροπία στους μαλακούς ιστούς που περιβάλλουν την άρθρωση του γόνατος. Μετά το σχεδιασμό, παράγονται εξατομικευμένοι τρισδιάστατοι χειρουργικοί οδηγοί που βοηθούν τον χειρουργό να τοποθετήσει με ακρίβεια το
εμφύτευμα διεγχειρητικά.

  • Φυσική λειτουργία
  • Αναπαραγόμενη κινηματική
  • Μειωμένος κίνδυνος μετεγχειρητικού προσθετικού πόνου
  • Διατηρημένο απόθεμα οστών
Origin_Box_Knee
Knee-Plan

KneePLAN®

Το  KneePLAN® είναι ένα προεγχειρητικό λογισμικό σχεδιασμού που βασίζεται σε προσεκτική ανάλυση των εικόνων DICOM που λαμβάνονται κατά τη διάρκεια της αξονικής τομογραφίας. Ο εξατομικευμένος προεγχειρητικός σχεδιασμός επιτρέπει το σχεδιασμό και την κατασκευή “εξατομικευμένων” μπλοκ κοπής για να διευκολύνει την τοποθέτηση εμφυτευμάτων, εργαλεία για να βοηθήσει στην επίτευξη βέλτιστης σταθερότητας, σωστή τοποθέτηση και ευθυγράμμιση των συνδέσμων.

Το KneePLAN® είναι ένα αποδεδειγμένο λογισμικό σχεδιασμού που βασίζεται σε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο 3D σχεδιασμό χρησιμοποιώντας:

  • Δικό του λογισμικό
  • Εσωτερικό προγραμματισμό
  • Τεχνολογία παραγωγής (τρισδιάστατη εκτύπωση)

Custom Hip ™

Δεδομένου ότι η μορφολογία ισχίου ορισμένων ασθενών δεν επιτρέπει την εμφύτευση ενός τυποποιημένου εμφυτεύματος ισχίου, η Symbios έχει αναπτύξει μια εξατομικευμένη (κατά παραγγελία) προσθετική λύση για την εξατομικευμένη αντικατάσταση ισχίου, η οποία θεωρείται επίσης μια λύση “φτιαγμένη στα μέτρα σας”.

Ξεκινώντας με την αξονική τομογραφία, το Custom Hip™ είναι απόλυτα κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ανατομικών παραλλαγών του μηριαίου οστού σε ολόκληρο τον πληθυσμό και επιτρέπει στον ασθενή να ανακτήσει μια απολύτως φυσιολογική ποιότητα ζωής.

Custom-Hip
Hip-Plan

HipPlan®

Το HipPlan® είναι ένα 3D προεγχειρητικό εργαλείο σχεδιασμού που χρησιμοποιεί εικόνες που λαμβάνονται από μια αξονική τομογραφία για να σχεδιάσει προσεκτικά μια χειρουργική επέμβαση. Αποκαθιστόντας την ισότητα του μήκους των ποδιών και τη λειτουργία των μυών και εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα της άρθρωσης του ισχίου κατά τη διάρκεια μιας ολικής αρθροπλαστικής ισχίου είναι τρεις πολύ σημαντικές παραμέτρους με τις οποίες το HipPlan® μπορεί να βοηθήσει τους χειρουργούς να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματά τους. Περαιτέρω οφέλη αυτής της διαδικασίας σχεδιασμού περιλαμβάνουν την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης εξόδου από το νοσοκομείο και την επιστροφή στην κανονική δραστηριότητα, σχεδόν χωρίς την αίσθηση αντικατάστασης ισχίου.

Σύστημα πλοήγησης Naviswiss

Η Naviswiss έχει δημιουργήσει ένα σύστημα πλοήγησης ισχίου που υποστηρίζει την ελάχιστη επεμβατική χειρουργική επέμβαση σε ύπτια και πλάγια θέση του ασθενούς και βοηθά τον χειρουργό στην ακριβή εφαρμογή και τεκμηρίωση της ευθυγράμμισης της κοτύλης, του μήκους του ποδιού και της απόκλισης από τον άξονα (Offset).  Δεν απαιτείται προεγχειρητική αξονική τομογραφία.

Το επίκεντρο της πλοήγησης Naviswiss είναι η απλότητα και η ουσιαστική λειτουργικότητα δίνοντας στον χειρουργό τον πλήρη έλεγχο. Το Naviswiss συνεισφέρει ουσιαστικά στην επίτευξη του προγραμματισμένου αποτελέσματος και την βελτιστοποιημένη ευθυγράμμιση του ισχίου του
ασθενούς.

Collage-Naviswiss

Μάθετε τα νέα μας

Μάθετε τα νέα μας